Daut Haradinaj: O Albin qorri, ka kalua koha e Ibrahim Rugovës

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj, ka thënë se kjo parti synon të ketë 20 deputetë, në zgjedhjet e 14 shkurtit.

“Synimin e kemi 20 deputet , është pretendim real, s’jemi tu pa andrra, në bazë të asaj që shohim e kryetarve të komunave që kanë punu fort.

Aleanca është më e madhja në nivel lokal në Kosovë dhe ajo do të përkthehet në votë. / Pаk sеkondа pаsi tа hаpësh mаrkеtingun shih PAMJET EKSKLUZIVE