Stuhitë i afrohen Ballkanit, ja cilët qytete rrezikohen

Valës më të fuqishme të nxehtësisë së kësaj vere në rajonin tonë po i vjen fundi, megjithatë duhet pritur deri sot pasdite vonë.

Një front i ftohtë me origjinë nga Oqeani Atlantik përmes Evropës do të fillojë të depërtojë sot edhe në Gadishullin Ballkanik, duke freskuar motin dhe duke ulur temperaturat. / Pak sekonda pasi ta hapësh marketingun shih PAMJET